Konesalipalvelut Suomessa – Pro Konesali

Skaalautuvuutta, helppoutta, käytettävyyttä ja tietoturvaa

Organisaation toiminta on nykypäivänä yhä enemmän riippuvainen erilaisista tietojärjestelmistä ja palvelimista, joiden toiminnalle asetetut kriteerit ja vaatimustaso kasvavat päivä päivältä.

Trendinä Suomessa on, että palvelin on yhä useammin virtuaalinen ja sen merkitys yrityksen toiminnalle yhä suurempi. Palvelinjärjestelmän uusiminen voi olla edessä ja omaan järjestelmään panostaminen ei välttämättä ole liiketoiminnan kannalta järkevää. Lisäksi palvelinjärjestelmien käyttötarpeet vaihtelevat vuosien mittaan ja uusia tarpeita saattaa ilmetä nopeallakin aikataululla.

Pro Konesalipalveluiden asiakkaana näihin tarpeisiin pystytään vastamaan oikea-aikaisesti, jouhevasti ja tietoturvallisesti.

Pro Konesalipalvelut – helppo tapa siirtyä pilveen

Pro Konesalipalvelut tekevät käyttöönotosta sekä skaalautuvuudesta arkipäiväisen helppoa. Samalla järjestelmän käyttövarmuus nousee täysin uudelle tasolle.

Standardiratkaisumme perustuvat Microsoftin teknologioihin, kuten Hyper-V sekä Microsoft Storage Spaces direct. Järjestelmässä voidaan haluttaessa hyödyntää myös Microsoft Azure:n resursseja.

Fyysisesti konesalipalvelut sijaitsevat Suomessa

Asiakasjärjestelmän tiedot ovat aina Suomen lakien alaisena suomalaisessa konesalissa* sekä viestintäviraston hyväksymien suojausten takana.

Konesalipalvelut Suomessa

Etusi Pro Konesalipalveluiden asiakkaana

Pro Konesalipalveluiden asiakkaana pääset nauttimaan samoista eduista kuin muutkin tyytyväiset asiakkaamme. Pro Konesalipalvelut pitävät sisällään muun muassa nämä asiat:

 • Monipuolisen ja osaavan asiantuntijaorganisaation tuki- ja käyttöönottopalvelut.
 • Tehokkaat ja toimintavarmat kuituyhteydet
 • Turvallisen valvotun konesaliympäristön, jossa mm. sähkönsyöttö, kuluvalvonta sekä palontorjunta on erittäin korkealla tasolla.
 • Secondary-konesalipalvelu häiriötilanteisiin varautumiseksi
 • Korkeatasoisen varmistusjärjestelmän
 • Tarpeen mukaisen valvonnan. Peruspalvelin on aina valvottu vähintään virka-aikana.
 • Paikallisuus tarkoittaa verkkokäytössä matalia verkon latensseja. Eroa oman palvelimen latenssiin ei juuri ole.
 • Mahdollisuus käyttää palveluamme myös oman konesalisi secondary-varmennusalustana (joka on varsin kevyt malli siirtyä omista tiloista pilvivaihtoehtoihin).
 • Tyytyväisyystakuu 2kk ajan käyttöönoton päättymisestä: Mikäli palvelu ei vastaa odotuksia, emme veloita palvelumaksuja ja palautamme järjestelmänne veloituksetta entiselleen.

ITsPro tarjoaa sertifioitua asiantuntemusta

Asiakkaanamme pääset hyötymään teknologioiden tehokkaimmista käytännöistä, jotka Microsoftin sertifioituna asiantuntijana tunnemme jo yli 15 vuoden kokemuksella.

Teemme tunnustettua ja aikaa säästävää työtä tällä hetkellä kymmenien yritysten ja julkisyhteisöjen palvelinjärjestelmien parissa. Referensseinä voidaan mainita mm: Saunatalo Oy, Arte-lääkärit, Asikkalan kunta, Heinolan kaupunki, Orimattilan kaupunki, Sysmän kunta ja Padasjoen kunta.

Pro Konesalipalveluiden hinta

Konesalipalveluiden hinta määräytyy palvelupaketin koon mukaan. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Eniten myydyt palvelupakettimme ovat:

 • Basic Windows 2016 server + backup: 45€/kk
 • Basic Linux Ubuntu + backup: 25€/kk

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja hanki konesalipalvelut meiltä! Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »

*Microsoft Azuren osalta sovelletaan EU:n tietosuojalainsäädäntöä

Kysy lisää